Noutati din Dragasani, ciocolata si vinuri fara alcool la „Zilele Vinul.ro”, 26-27 februarie

Tocmai pentru ca vinul inseamna diversitate, cea de-a doua editie a targului Zilele Vinul.Ro va oferi mai multa vizibilitate cramelor de nisa. Astfel, in zilele de 26-27 februarie, vor fi prezenti la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33) mai multi producatori din Dragasani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache si Via Sandu, unii dintre acestia participand in premiera la un astfel de eveniment. O invitatie a fost trimisa si catre Casa Isarescu. Acest proiect a fost initiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucuresti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potentialul si oferta fiecarei regiuni viticole.

Publicitate
Excursii

Pe langa producatorii din Dragasani au mai confirmat prezenta la targ: Corcova Roy & Damboviceanu, Crama Garboiu, Cramele Basilescu, Cramele Halewood, Casa Olteanu, Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, VinChile, Vinfaraalcool.ro, Vinarte si WineRo.

Dupa ce primul eveniment a fost considerat un succes, Zilele Vinul.Ro continua cu editia a II-a, in 26-27 februarie 2011 – doua zile de targ cu vinuri de excelenta, gustari asortate si expozitie de pictura – la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33).

Publicitate

Conform presei, dar si producatorilor expozanti, evenimentul este o inovatie in domeniul targurilor de vin.

In pretul de 20 lei al biletului de intrare este inclusa degustarea vinurilor prezentate de expozanti, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. Toti vizitatorii vor fi inscrisi automat la tombole cu premii. In restaurant exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

Zilele Vinul.Ro este un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.

3 thoughts on “Noutati din Dragasani, ciocolata si vinuri fara alcool la „Zilele Vinul.ro”, 26-27 februarie

Comments are closed.