O noua degustare de Riesling de Rhin la Ginger

rheingau-schlose-vollrads-riesling-2006rheingau-hattenheimer-balthazar-ress-riesling-2006-erstes-gewachsRestaurantul Ginger propune iubitorilor de Riesling de Rhin o noua intalnire cu vinurile din acest soi. Evenimentul va avea loc pe 1 iulie, de la ora 19.30.

Vinurile au fost aduse direct de la cramele producatoare de catre co-proprietarul restaurantului Ginger, „impatimitul de Riesling” Cesar Filip. Fiecare vin din degustare va fi prezentat alaturi de o asociere gastronomica pregatita special pentru a pune in valoare calitatile acestui soi.

Pretul unui bilet este de 129 lei / persoana, iar numarul de locuri este limitat la 20. Pentru rezervari si detalii suplimentare: 0752.167.450 (persoana de contact, Cesar Filip).

Primul vin din aceasta degustare va fi Rheingau, Schlose Vollrads, Riesling 2006 (alc 12%, sec) si va fi prezentat impreuna cu o salata combinata (o felie piept de rata, o felie piept de pui, o felie roastbeef, ruccola, rosie preparata si doua cuburi de feta).

Al doilea vin Rheingau Hattenheimer, Balthazar Ress, Riesling 2006, Erstes Gewachs (alc 13%, sec) va putea fi degustat alaturi de un Salau in unt, cu ciuperci, sos alb de praz cu whisky si orez negru, iar vinul Nahe Dorsheim-Pittermannchen Diel, Riesling 2006, Grosses Gewachs (alc 13%, sec) va fi insotit de un File de berbecut la gratar facut rose si taiat in evantai cu sos de curry(soft), tapas de masline si tapas de legume.

Show-ul va fi incheiat de Rheingau-Rudesheim, Georg Breuer, Riesling Auslese 2004, (alc 9%, demidulce), un vin desert, care va fi asociat cu mere coapte pe macaron cu sorbet, cu doua cirese amaretto, krantz si tonka.