O noua petrecere Wine Nights in Sankt Petersburg cu Freixenet si The Power Station – joi, 4 iulie (video)

afis_SP_68x48Joi, 4 iulie, incepand cu ora 21:00, se da startul unei noi petreceri marca Vinul.Ro in Sankt Petersburg Pub (Str. Gabroveni 55A). Seria Wine Nights in Sankt Petersburg continua cu o noua selectie de vinuri, disponibile atat la sticla, cat si la pahar. Daca saptamana trecuta vedetele serii au fost spumantele Freixenet, de data aceasta in paharele petrecaretilor se vor regasi si doua vinuri linistite: Gallo Moscato si Gallo Grenache Rose.

Publicitate
Vinarte

Pe langa selectia de vinuri internationale oferita de Heinrig Distribution, cei prezenti vor putea profita si de cele mai interesante cocktailuri pe baza de vin, special pregatite pentru aceste petreceri de barmanii din Sankt Petersburg Pub. Atmosfera incendiara si muzica live va fi asigurata de o noua trupa, The Power Station, al carei solist este Claudiu Mirea, fost concurent la Vocea Romaniei in echipa lui Horia Brenciu si fost participant la selectia nationala Eurovosion 2013.

Sankt Petersburg Pub este renumit pentru atmosfera vesela si calduroasa de la petrecerile si concertele live. Cei care inca n-au avut ocazia sa „deguste” din nebunia petrecerilor Wine Nights au acum sansa sa o faca alaturi de vinurile Gallo si Freixenet, importate in Romania exclusiv de Heinrig Distribution.

Publicitate