O noua seara de succes cu muzica live si vinuri de la Vinarte, la Casual Wine Cafepedia (galerie foto)

Vineri, 3 august, a fost o noua seara cu „casa inchisa” la Cafepedia Romana. Iubitorii vinurilor au venit din nou in numar mare pentru a se bucura de Castel Starmina: Sauvignon Blanc, Riesling si Tamaioasa Romaneasca, precum si Villa Zorilor Feteasca Neagra. Prezenti la eveniment, Costel Cainamisir, directorul Vinarte, si Stelian Stefan, somelierul cramei, au facut o prezentare succinta a vinurilor si au stat toata seara la dispozitia clientilor pentru recomandari si detalii.

Publicitate
Oprisor

Invitatii au dansat neobositi pana cu mult dupa miezul noptii, racorindu-se atat cu vinurile reci, cat si cu cocktailul-surpriza al serii, Casualito. Muzica ce a intretinut atmosfera a fost asigurata atat live, de tinerii talentati Denisa Popa si Cristi Moraru (chitara acustica si voce), cat si de DJ-ul rezident al Cafepedia. Bufetul pus la dispozitie, din partea casei, a asigurat energia invitatilor.

„Minunata seara! Excelente vinurile si muzica” a afirmat Diana R., una dintre prietenele evenimentului Casual Wine on Friday.

Publicitate
Velvet

Casual Wine on Friday continua vinerea aceasta cu surprize noi pentru publicul sau.