O seară cât un festival de vin la Cercul de Fetească din martie

Peste 350 de persoane s-au bucurat de vinuri românești, muzică live interpretată de Viorica Pintilie, Alexandru Olteanu și Adrian Flautistu, și socializare la cea mai mare ediție de până acum a Cercului de Fetească inițiat de Vinul.Ro. Când spun “cea mai mare” mă refer la numărul record al cramelor participante, fiindcă pe durata verii trecute, la ultimele două cercuri organizate în aer liber, numărul vizitatorilor a fost mai mare. A fost o sărbătoare a vinului destinată în primul rând publicului tânăr, consumator de servicii HoReCa tip lounge sau club. Am reușit, împreună cu partenerii, să ducem astfel vinul autohton mai aproape de următoarea generație de clienți, într-un spațiu atipic pentru vin, însă preferat de aceștia.

Publicitate
Excursii

otto.bucharest este numele celei mai noi locații de evenimente din zona ultracentrală a Capitalei – la etajul 5 al magazinului Cocor. Aici, 10 crame dobrogene au avut ocazia – unele în premieră la evenimentele Vinul.Ro – să întâlnească publicul bucureștean: Alira, Crama Histria, Domeniile Adamclisi, Domeniile Clos Des Colombes, Domeniile Ostrov, Domeniul Bogdan, Domeniul Vlădoi, M1 Crama Atelier, Via Viticola Sarica Niculițel, Vinex Murfatlar. Cum era de așteptat interesul pentru vinurile care ajung mai rar în București a fost maxim, drept pentru care zona rezervată dobrogenilor a devenit (și a rămas pe tot parcursul serii) extrem de aglomerată.

În altă zonă de derulare a evenimentului, 12 crame partenere ale Cercului de Fetească din celelalte regiuni viticole, au fost și ele degustate și comentate de către oaspeții serii: Casa de Vinuri Cotnari, Crama Hermeziu, Crama Oprișor, Crama Rătești, Crama Tata și Fiul, Crama Viile Sudului, Domeniile Dealu Mare, Gramma, Halewood Wines & Spirits România, Licorna Winehouse, Liliac Winery, Vinarte.

Publicitate
Caloian

Lucian Site

Parteneri ai Cercului de Fetească de la otto.bucharest au fost brânzeturile (dobrogene) de la Elcomex, cele italienești Zanetti (importate de Nordic Impex) și mezelurile Panona România.