Oferte eno-turistice in Republica Moldova

 

Publicitate
IWCB

tatrabisPentru cei mai calatori dintre pasionatii de vinuri si gastronomie din Romania agentia de turism TATRAbis a pregatit mai multe pachete turistice la cramele si distileriile din Republica Moldova.

In cadrul primul pachet turistic, numit „Turul Vinului”, participantii vor avea parte de vizite si degustari la Milestii Mici si la fabrica de vermut „Buchetul Moldovei”, se vor putea fotografia alaturi de „cel mai simpatic dinozaur din Moldova”, aflat la Muzeul National de Etnografie si Istorie Naturala, dar si alaturi de cea mai veche sticla de vin din Republica, aflata in colectia Cricovei, vor admira fresca medievala a bisericii de la Causeni si vor afla istoria vinului Negru de Purcari.

Publicitate
IWCB

Gurmanzii interesati au parte de un tur special in cadrul carora vor descoperi preparate specificei bucatariei moldovenesti. Pe lista atractiilor turistice din cadrul pachetului „Turul Gastronomic” se afla localitatea Lalova, schitul manastirii Tapova, fabrica de vinarsuri Calarasi, satul Palanca, Biserica Causeni si Moara de Vant a lui Tihoni dar si localitatea Talmaza.

Si pentru ca in Republica Moldova distilatele din vin au parte de o mare atentie, TATRAbis organizeaza o excursie ce are ca tema principala acest produs. Doritorii vor putea degusta „Kosmiceskii” de la Dubasari – primul vinars care a calatorit in spatiu, colectia de vinuri „Cahor”, de la manastirea Curchi, vinarsurile Calarasi, „cognacul” Cneazi Vitghenstein de 50 de ani de la Kvint, dar vor vizita si manastirea Noul Neamt din Chitcani, monumentul lui Lenin, dar si complexul sportiv Sheriff Tiraspol.

Pentru mai multe detalii despre ofertele TATRAbis consultati documentele de mai jos.

Date de contact TATRAbis: tel. +37322844304, fax. +37322213268, mobil. +37369304304, mobil. +37379810810, email. info@tatrabis.md, www.tatrabis.md.

 

turul cognacului tur gastronomic turul vinului