Oprisor aduce recolta 2011 la GoodWine

Crama Oprisor va lansa in cadrul celei de-a saptea editii a Targului International de Vinuri GoodWine, organizat in perioada 18 – 20 noiembrie, la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti vinurile Caloian Zinfandel Alb 2011, La Cetate Sauvignon Blanc 2011 si La Cetate Shiraz 2010, se anunta intr-un comunicat de presa dat de producatorul de vinuri.

Publicitate
Oprisor

Pe langa noutatile prezentate la GoodWine, Crama Oprisor va fi prezenta la targ cu gamele de vinuri Jderu’, Calauza, Maiastru, La Cetate, La Cetate Miracol, Rusalca Alba, Dragaica Rosie, Smerenie, Passarowitz, Nenumita, Cutia Paleologu, iar din gama Cupola Sanctis, cu vinurile Sfantul Gheorghe, Sfantul Constantin si Elena, Sfanta Maria, Sfantul Andrei si Vestitor de Oprisor.

Caloian Zinfandel alb 2011 este un vin care confirma capacitatea de inovatie a echipei Cramei Oprisor. Pentru al doilea an consecutiv Crama Oprisor ofera un vin alb exotic obtinut din struguri rosii, ce surprinde prin complexitatea aromelor si a gustului, cu o structura echilibrata de o aciditate bine integrata, in care aromele de merisoare si flori de salcam se completeaza cu un gust proaspat si inviorator de piersici albe. La Cetate Sauvignon Blanc 2011 este un vin complex, elegant si echilibrat in care aromele intense de citrice, lime si flori de soc sunt completate de nuantele fine de vanilie furate lemnului de stejar in care a fost maturat. La Cetate Shiraz 2010 este un vin cu o personalitate complexa si un gust interesant de migdale si cacao. Aromele seducatoare ale acestui vin, ce amintesc de tutun, condimente si eucalipt, sunt amplificate de senzatiile exotice de ciocolata amara si cirese coapte“, a declarat oenologul Liviu Grigorica.

Publicitate
IPPU

Crama Oprisor este o investitie inceputa in anul 1999 ce consta intr-o crama moderna si o plantatie noua de vita de vie de aproximativ 252 de hectare, situata in comuna Oprisor din Mehedinti, una dintre cele mai bune regiuni pentru producerea vinurilor de mare calitate din Romania. Astazi, Crama Oprisor se numara printre cei mai importanti exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania.