Ospatar, doua cupe de vin! Marimea D.

winerack_happyFetele care isi doresc „cupe” mai mari si sa serveasca partenerilor din aceleasi cupe si cate o gura de vin au acum un motiv de bucurie datorita aparitiei unui nou tip sutien.

Publicitate
Excursii

O companie din New Jersey specializata in producerea si comercializarea de cadouri trasnite a scos de curand pe piata un sutien prevazut cu o punga de poliuretan, unde poate fi pastrat aproape un litru de vin, lucru ce duce automat si la marirea dimensiunilor sutienului.

Sutienul Winerack este prevazut cu un tub conectat la cupa dreapta prin care purtatoarea sau partenerul pot degusta cate o gura de vin in orice imprejurare, fie ca se afla la un picnic sau la o manifestare sportiva. In punga de poliuretan pot fi stocati 750 de mililitri de vin, umplerea la capacitatea maxima ducand la cresterea dimensiunilor sutienului cu doua marimi.

Publicitate

Inventia prezinta insa si doua dezavantaje: oricat de frig ar fi afara vinul din sutien ajunge sa se incalzeasca mai repede sau mai tarziu, iar in al doilea rand, consumul vinului distruge iluziile purtatoarei, dar mai ales pe ale partenerului.

sutien vin