OSR 2011 se afiliaza la Federatia Somelierilor din Romania

tastevin2

Publicitate
Excursii

Organizatia Somelierilor din Romania 2011 a anuntat in cadrul unui comunicat de presa ca incepand cu luna martie se va afilia la Federatia Somelierilor din Romania.

Potrivit comunicatului semnat de catre Laurentiu Achim, presedinte FSDR, si de catre Marian Timofti, presedinte OSR 2011, „acest demers al OSR 2011 a fost facut pentru realizarea unui cadru cat mai bun pentru sustinerea si promovarea meseriei de sommelier in Romania. Prin educarea noilor generatii de sommelieri se aduce o sustinere importanta industriei vitivinicole si o dezvoltare a industriei ospitalitatii”.

Publicitate
IWCB

De asemenea, potrivit reprezentantilor celor doua organisme, prin afilierea OSR 2011 la FSDR, concursul rezervat somelierilor, CUPA OSR 2014 va fuziona cu WINE MASTER 2014, competitia rezultata urmand sa aiba anul acesta trei etape de calificare si o finala. ”Etapa de calificare Sud, va avea loc la Bucuresti, concomitent cu editia de primavara a Targului International de Vinuri GOOD WINE. Etapele Est si Vest vor fi organizate in orasele Iasi si Cluj in perioada de vara-toamna. Marea finala a WINE MASTER 2014 (a X-a editie) va avea loc in cadrul editiei de toamna a Targului International de Vinuri GOOD WINE”, se mai precizeaza in comunicatul citat.