(P) Oferta speciala cu durata limitata: Rose de Corcova la numai 19 lei

Doar in perioada 4-20 august 2010, cititorii Vinul.Ro pot cumpara Merlot Rose 2009, Corcova Roy & Damboviceanu la un pret special de numai 19 lei / sticla sau 114 lei / bax (TVA inclus). Astfel de oferte speciale cu durata limitata vor continua si cu alte vinuri, in perioada urmatoare, in virtutea unui parteneriat incheiat intre Vinul.Ro si compania de distributie Universal HoReCa.

Publicitate
Ravago

Se accepta numai comenzi multiplu de 6 sticle (un bax). Cererile se onoreaza in saptamana urmatoare efectuarii acestora.
Comenzile trebuie trimise pe e-mail, la adresa de e-mail andrei@plescoi.ro (in comanda pe mail sunteti rugati sa specificati un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii).

In Bucuresti livrarile se fac gratuit iar in tara prin firme de curierat, la preturi de aproximativ 25 lei pentru primul bax, plus aproximativ 1,5 lei pentru fiecare kilogram suplimentar.

Publicitate
IPPU

Un articol despre renasterea vechii mosii viticole a printului Bibescu si transformarea acesteia in actuala Corcova Roy & Damboviceanu puteti citi aici.