Pan-Asian Flavors la The Harbour

Miercuri, 26 septembrie, incepand cu ora 20, Restaurantul The Harbour organizeaza cea de-a sasea escala din cadrul turului gastronomic international initiat in primavara acestui an. Noul popas culinar le propune amatorilor de gastronomie fina un mix de arome, ingrediente si condimente ale bucatariei pan-asiatice. Doi maestri bucătari revin la restaurantul The Harbour pentru a pregati meniul gourmet. Executive Chef Krishna Bohat şi Certified Master Chef Henrik Sebok vor realiza o savuroasa imbinare a bucatariilor din sudul Chinei, Thailanda, Vietnam, Malaezia, Singapore, Indonezia şi India. Felurile principale vor fi realizate de un veritabil stapan al condimentelor, Chef Krishna Bohat, in vreme ce selectia de deserturi cu influente pan-asiatice, selectie ce va fi insotita de un vin dedicat, Calem – Fine Tawny Porto, importat in Romania de Alma Tim Distribution, va fi elaborata de Chef Henrik Sebok, in colaborare cu Master Chef Group. Rezervari pentru acest eveniment pot fi facute fie telefonic – 021- 319 72 57; 0724 388 686 -, fie on-line, pe www.harbour.ro