Parada somelierilor la Toamna in rosu (galerie foto)

Vineri, 7 octombrie, cei prezenti in centrul vechi s-au putut bucura de defilarea someririlor din cadrul campaniei, insotiti de doua dintre frumoasele mesagere ale campaniei. Actiunea se va repeta vineri, 14 octombrie, in ritmul saxofonului lui Stefan Munteanu.

Publicitate
Casa Timis

Iubitorii de vin rosu vor avea parte, in zilele ce urmeaza, de multe alte surprize, precum concerte de jazz manouche sustinute de trupa Swing En Vogue la Readers Cafe, joi, 13 octombrie si la Cafeneaua Carada, vineri, 14 octombrie, dar si premiile oferite de Accesoriivin.ro si Vinul.Ro.

Campania „Toamna in rosu” are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin, educarea consumatorilor, pozitionarea superioara a vinului in mintea clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs. Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri rosii, care sunt listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor 16 zile ale evenimentului (1-16 octombrie). Fiecare local partener are meniuri speciale cu vinurile inscrise, dar si un somelier „de garda” care le povesteste clientilor despre cum se produce, consuma si asociaza vinul rosu.

Publicitate
Caloian

Campania „Toamna in rosu”, in cadrul careia bucurestenii pot incerca 17 sortimente de vinuri rosii, atent selectionate, continua pana pe 16 octombrie, in 12 localuri din Bucuresti:

CENTRUL ISTORIC:
Charme – Str. Smardan nr. 12
Carada – Str. Eugeniu Carada
Corelli Wine Bar – Str. Smardan nr. 28
La Mama – Str. Bacani nr. 1
Red Angus Steakhouse – Str. Franceza nr. 56
Trattoria del Tatoli – Calea Victoriei nr. 26
Vatra – Str. Ion Brezoianu nr. 19
Rossetya – Str. Dimitrie Bolintineanu, nr 9
UNIRII:
Nargila Grill & Bar – Str. Bibescu Voda nr. 1
TINERETULUI:
Thalia – Str. Cuza Voda nr. 147
VICTORIEI:
Thalia – Str. Sevastopol nr. 8
Readers Cafe Bistro Lounge – Str. Grigore Alexandrescu 89-97

5 thoughts on “Parada somelierilor la Toamna in rosu (galerie foto)

 1. SUNTETI GLUMETI CU PARADA SOMELIERILOR.CARE SOMELIERI ?CONFUNDATI OSPATARII DE LA ROSETIA CU SOMELIERII ?

 2. George Talpes, esti rau intentionat. Nu toti somelierii care se vad in poze lucreaza la Rossetya. Si nu toti ospatarii de la Rossetya sunt si somelieri. Oricum, macar daca ar avea mai multe restaurante aceeasi atitudine fata de somelerie, cum au managerii acestui restaurant… Incearca sa iti depasesti frustrarile personale cand mai comentezi.

 3. Domnule George Talpes, de ce puneti talpa? Pentru exactitate va informez ca in fotografii sunt intradevar trei persoane care lucreaza la Rossetya, doi sunt sefi sala/asistent manager, unul este ospatar si o sa fiti surprins sunt si somelieri. Ceilalti, printre care si eu, va asigur ca nu lucreaza la Restaurantul mai sus pomenit. Am mentionat toate acestea pentru linistea dvs., in cazul in care erati ingrijorat de vreun element de impostura care ar fi stricat echilibrul profesional al Somelierilor. Tot pentru informarea dvs., va aduc la cunostinta ca, de obicei, un Somelier lucreaza in restaurant. Cu stima!

 4. Buna ziua tuturor…!!!…
  Sunt managerul general al restaurantului ROSSETYA si…sommelier…
  Multumesc Sergiu Nedelea si Observator ca respectati numele ROSSETYA ( si nu rosetia…cred ca Domnul ,,Talpes” este fie rauvoitor,fie agramat, fie PROST… informat,fie cate,,UMPIC” din toate)… Asa cum multi iubitori ai vinului si colaboratori Rossetya deja stiu,suntem unul dintre putinele restaurante ( din pacate pentru noi toti…suntem singuri ca in scurt timp vor fi si altii) care a investit in promovarea vinului si in formarea tinerilor sommelieri…
  Ii doresc ,,domnului Talpes” sa isi rezolve ,,neimplinirile ” legate de ROSSETYA ,cu …un pahar de VIN…sau de ce nu : sa isi ia TALPASITA…

 5. Salutari tuturor,si tie Sergiu si tie Cristi.Nu cred ca e cazul sa va obositi sa raspundeti la critici.E un eveniment organizat de Vinul.ro cu scopul promovarii unor producatori locali si e benefica implicarea unor persoane din domeniu,fie somelieri mai tineri dar cu energie (care sa compenseze lipsa de experienta),fie somelieri cu mai multa experienta.Deci e ceva constructiv si …vorba aceea ,”cui nu-i convine sa schimbe canalul !”.Sa ne vedem cu bine si un week-end reusit !

Comments are closed.