Parteneriat Vinexpert si Vinul.Ro pentru promovarea vinului de calitate

La inceputul acestei saptamani, reteaua magazinelor Vinexpert, magazinul online www.Evinoteca.Ro si portalul vinurilor www.Vinul.Ro au incheiat un parteneriat pentru promovarea in comun a vinurilor de calitate.

Actiunile avute in vedere prin acest parteneriat sunt: editarea de publicatii, brosuri informative si a altor produse editoriale, organizarea de evenimente, prezentari, intalniri si degustari, promovarea turismului viticol, organizarea de evenimentele gastronomice.

“Dorim ca acest parteneriat sa contribuie la educarea publicului din intreaga tara, nu doar din Bucuresti. Ne vom concentra si mai mult asupra vinurilor de calitate, interesante pentru categoria de consumatori catre care ne adresam. E vorba de un public interesat nu doar de bautura numita vin, ci si de civilizatia pe care acest produs o reprezinta”, a declarat Catalin Paduraru, managerul Vinexpert si Evinoteca.Ro cu ocazia incheierii acestui acord.

“Parteneriatul cu Vinexpert si Evinoteca.Ro este unul care ne onoreaza si ne va ajuta sa realizam produse editoriale inovatoare si solutii integrate de comunicare nu doar pentru piata romaneasca, ci pentru comunicarea in domeniul vinului la nivel international”, sustine Cezar Ioan, managerul de proiect Vinul.Ro.