Patria Vinum intra in insolventa

Patria Vinum a intrat in procedura de insolventa, potrivit unui comunicat postat pe pagina de web a magazinului de vinuri.

Publicitate
Oprisor

„Conform Hotararii Adunarii Generale a Asociatilor SC PATRIA VINUM SRL, s-a decis deschiderea procedurii de insolventa conform Legii 85/2006 incepand cu data de 15.07.2010”, se precizeaza in acest comunicat.

Deschis la sfârsitul anului trecut, magazinul Patria Vinum a incercat sa dea o noua definitie comertului cu vinuri neîmbuteliate din Bucuresti, propunând concepte de marketing inedite, precum „Vinul la Pompa” sau „Vinul la Harta”.

Publicitate
Caloian

Pana la data depunerii cererii de insolventa, Patria Vinum deschisese doua magazine specializate in Bucuresti, unul pe Sos. Pantelimon 254, Intersectia Delfinului, iar celalalt in Bd-ul Iuliu Maniu nr 65 – piata Gorjului, intersectia cu Moinesti.

9 thoughts on “Patria Vinum intra in insolventa

 1. Pacat de initiativa asta. Era cea mai civilizata forma de comert cu vin varsat. Nu a putut sa concureze cu „vinariile” care vand „vin curat” de tara la 4 ron litrul inclusiv TVA si evaziunea fiscala bonus. Din punctul meu de vedere comertul cu vin varsat ar trebui interzis. S-ar elimina o linie de evaziune fantastica Poate doar asa sa inceapa si romanul sa bea vin mai de calitate, si nu neaparat muuuult, dar stiu ca asta e o utopie.

 2. patriaq vinum nu a avut oameni capabili sa o coordoneze daca nu esti pregatit in acest domeniu aici se ajunge ana e sa vinzi pantofi alta este sa vinzi vin

 3. Cum nu avea oameni capabili? Doar celebrul, unicul si inegalabilul Caaataaaalin Paduraruuuuuu, inegalabilul „cunoscator” de vinuri era cel care a conceput acest tip de magazine?!

 4. am revenit din concediu petrecut in sudul Frantei, si daca o sa fie timp si interes o sa va povestesc cum se mai petrec lucrurile in provinciile viticole ale francezilor. despre acest concept si falimentul sau…..avand in vedere ca nu sunt strain de politica lor de achizitii si de a face comert cu vinuri, sincer nu ma surprinde. detin anumite date care imi confirma faptul ca intentiile au fost bune, modul de gestionare a lasat de dorit.

 5. „Spune-mi ce vin bei ca sa-ti spun cine esti” – si urma o mica apologie a vinului „la pompa” de la Patria Vinum, semnat Caaaaaaataaaaaaaaliiiiiin Paaaaaaaduuuuuuraaaaaaaaaaaru!!!
  Ce sa mai intelegi?E bun vinul de la Vinexpert pe care l-a promovat sau dupa ce a iesit din Vinexpert, fostul „PDG” de la Vinexpert si-a dat seama ca ce a vandut 10 ani au fost bull-shituri si a avut revelatia vietii: nu e buna benzina la pompa ci vinul la pompa! Multi impostori in tara asta!

 6. Cel care a „mosit” acest concept, adica Catalin Paduraru, a facut cateva greseli care denota cel putin naivitate (ca sa nu-i spun prostie):
  – a gandit magazine cu un design frumos si modern in care clientul vizat nu a intrat in acel magazin deoarece era mult prea modern, il umilea si complexa
  – ideea de „vin la pompa” a fost cel putin cretina, sa sa nu spun ca numai de la un om cu IQ limitat putea proveni: cum sa vinzi ceva „de baut” care sa provina de la o pompa de benzina?
  Ce are benzina cu vinul? Sau poate ca Paduraru s-a gandit la asocierea motorinei cu vinul? Ca doar la benzinarii exista si motorina nu doar benzina… atunci trebuia sa vanda numai kerosen ca doar si rieslingul „batran” are iz de kerosen…:) (am fost rau, recunosc si-mi asum)
  – atata timp cat in Romania poti sa cumperi vin la pet cu 2 lei litrul din Carrefour, trebuie sa fii inconstient sa incepi o afacere de acest gen: cel care cumpara vin la pet e multumit de pet, nu mai are nevoie de pompa – de parca ar face vreo diferenta intre vinul vrac care costa 2 lei sau 3 lei
  – m-am uitat pe net si cea mai tare chestie de marketing mi s-a parut cea cu Bianca lui Bote’ fotografiata cu un tip in costum alb si n-am inteles: Bianca prefera vinul la pompa? Bianca prefera vinul alb sau vinul rosu la pompa? Sau numai pompa? Atunci ce mai cauta vinul in povestea asta? M-a nedumerit tare aceasta poza, dar m-am dumirit cand am vazut ca rapid si fara multe discutii, Patria Vinum a dat faliment. Nu stiu cum se vor dumiri cei care au avut incredere in initiatorul acestei afaceri, Catalin Paduraru, adica bancile, prestatorii de servicii si furnizorii.

 7. Alexandru, pornisem cu avant sa-ti raspund punctal, eu fiind unul care am avut incredere – ca asociat – in initiatorul acestei afaceri, Catalin Paduraru. Ma gandesc insa ca nu prea ar avea rost sa-mi pierd timpul asa. Ramai tu in lumea ta de carcotasi/ atotstiutori/ comentatori, noi mergem mai departe.

 8. @Tiberiu: Succes in noul drum! Am o „sugestie”: ia-l si pe Caaaaaaaaataaaaaaaaliiiiiin Paaaaaaaaaaaduuuuuraaaaruuuuuu cu tine! Succesul iti va si deplin. Cu siguranta.

Comments are closed.