Petrecere Freixenet si Mia pe malul marii – La Pescarie, 20 iulie (galerie foto)

IMG_7340Daca vrei sa gusti din adevarata distractie de pe malul marii si sa te umpli de energie si buna dispozitie, terasa La Pescarie din Vama Veche este locul perfect, lucru confirmat si de cei care au fost la petrecerea Freixenet de sambata, 20 iulie.

Publicitate
Velvet

Sute de turisti si de vamaioti au ales sa simta atmosfera boema specifica Vamii pe terasa de pe faleza in cel mai plin weekend pe care l-a vazut Pescaria pana acum. Petrecerea Freixenet a inceput de dimineata, iar cu ajutorul frumoaselor barmanite de La Pescarie care au agitat constant paharele de Sangria, distractia a tinut pana seara tarziu. Ziua a fost incheiata in amfiteatru, locul in care consumatorii de vinuri si muzica buna au avut ocazia sa se relaxeze cu Freixenet si Mia la un concert acustic marca Touluse Lautrec. Cei trei membrii ai trupei i-au fermecat pe cei prezenti cu sound-ul lor original si au reusit sa “recruteze” noi fani ai genului alternativ.

Freixenet este unul dintre cei mai renumiti producatori de vinuri din lume, iar de aproape doi ani a inceput sa se adreseze si consumatorilor tineri prin colectia Mia. Vinurile Freixenet sunt importate in Romania de Heinrig Distribution.

Publicitate
Domeniul Bogdan