Petrecere incendiara Freixenet cu muzica live si flair bartending (galerie foto)

Heinrig Sankt Petersburg 8001_nUltima luna de vara a inceput in forta pentru bucurestenii care au participat la cea mai tare petrecere Freixenet organizata vineri, 2 august, la Sankt Petersburg Pub (Str. Gabroveni nr. 55 A). Intr-o atmosfera incendiara si la propriu, dar si la figurat, peste 200 de oameni au venit sa se binedispuna si sa profite de selectia de spumante Freixenet la preturi speciale.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Sustinuti de ritmul nebun al trupei Dilema si de saxofonul talentatei moldovence Doina Spataru, petrecaretii au dansat pana in zori cu paharele pline de Cordon Negro, Carta Nevada, Rosado Secco, Cordon Rosado Brut sau Elyssia. Nelipsite au fost si cocktailurile efervescente pe baza de spumant, agitate si pregatite, de data aceasta, de unii dintre cei mai cunoscuti campioni de flair bartending ai Romaniei, Valentin Luca si Ionut Ivanov. Paharele inflacarate si jongleriile cu sticle de Freixenet au incitat simturile invitatilor, iar muzica live de cea mai buna calitate a contribuit la succesul evenimentului.

Petrecerea a fost promovata printr-un concurs desfasurat pe pagina de facebook Freixenet Romania. Astfel, zece persoane care au dat share evenimentului de pe pagina de socializare au castigat prin tragere la sorti zece sticle de Freixenet pe care le-au putut consuma gratis vineri seara la Sankt Petersburg Pub.

Publicitate

Freixenet este brandul de cava numarul unu in lume si este importat in Romania exclusiv de Heinrig Distribution.