Petrecere Taittinger la Charme – joi, 7 iunie

Iubitorii gustului veritabil frantuzesc de sampanie sunt invitati la petrecerea Taittinger, care va avea loc joi, 7 iunie, incepand cu ora 19.00, la restaurantul Charme din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Publicitate
Excursii

Petrecerea va debuta cu mai multe cocktail-uri pe baza de sampanie Taittinger Brut Reserve, dupa care invitatii de pot delecta cu sampania Taittinger Brut Reserve. Chef-ul restaurantului Charme va pregati pentru aceasta petrecere mai multe preparate gastronomice din bucataria frantuzeasca.

Rezervarile se fac in avans la nr: 0724 786 660 sau pe email la poliana@vinul.ro, iar pretul unui bilet este de 250 de lei / persoana.

Publicitate

Pana pe 2 iunie 2012, la restaurantul Charme, pretul unei sticle de Taittinger Brut Reserve va fi de numai 280 lei, iar oferta speciala de pret este valabila si pentru cei care vor doar sa guste un pahar – pretul acestuia fiind de 40 lei. Restaurantul este echipat cu dopuri speciale care sa pastreze efervescenta chiar si dupa ce sticla a fost deschisa, astfel incat caracteristicile sampaniei sa ramana neschimbate.

Sampania Taittinger este importata in Romania de catre Heinrig Distribution.