Petrecerea Vinul.Ro de la Charme, o avanpremiera pentru evenimentele anului 2014 (galerie foto)

IMG_1506La finalul primei decade a lunii decembrie, Vinul.Ro a invitat prieteni, abonati si iubitori ai vinului la o petrecere, pentru a celebra atat sfarsitul de an, cat si aparitia pe piata a numarului 68 al editiei tiparite. Gazduit de Charme Restaurant&Lounge, evenimentul s-a nascut repede, fara prea mari complicatii, sub pretextul unei degustari browniene, asa cum ii sta bine unei petreceri de final de an. Incepand cu ora 19 si pana dupa miezul noptii, invitatii au avut ocazia sa incerce zeci si zeci de vinuri, mai mult sau mai putin medaliate la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2013.

Publicitate
Domeniul Bogdan

IMG_1566Petrecerea a fost o avanpremiera a evenimentelor pe care Vinul.Ro isi propune sa le organizeze in 2014 cu ocazia lansarii fiecarui numar al revistei. Pentru a oferi posibilitatea de a cunoaste echipa Vinul.Ro cat mai multor iubitori de vinuri din tara, fiecare editie a publicatiei va beneficia de o lansare spectaculoasa, insotita de o degustare de vinuri, in localuri premium din mai multe orase, precum Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad, Oradea sau Constanta.

Prima lansare a anului 2014 va avea loc in Brasov, la wine-bar-ul Terroirs, la sfarsitul lunii ianuarie. Accesul la toate evenimentele din aceasta serie se poate realiza prin achizitionarea unei reviste Vinul.Ro sau prin incheierea unui abonament valabil pe un an.

Publicitate
IWCB