Seria degustarilor organizate de pasionatii de vinuri si gastronomie Cesar Filip si Doru Pencea, co-proprietarii restaurantului Ginger, continua si luna aceasta cu o sesiune de vinuri Pinot Noir din Germania, Noua Zeelanda si Franta.
Evenimentul va avea loc miercuri, 12 mai, incepand cu ora 19.00. Fiecare vin din degustare va fi prezentat alaturi de o asociere gastronomica pregatita special pentru a pune in valoare calitatile fiecarui vin in parte.
Pretul unui bilet este de 94 lei / persoana, numarul de locuri fiind limitat la 20. Pentru rezervari si detalii suplimentare: 0752.167.450 (persoana de contact, Cesar Filip).
Primul vin din degustare va fi RHEINGAU GEORG BREUER SPATBURGUNDER PINOT NOIR 2006 (alc. 13%) si va fi insotit de un file somon cu doua cozi creveti Black Tiger, orez negru si sos rosu de hrean.
Pentru cel de-al doilea vin, MARLBOROUGH BABICH PINOT NOIR 2006 (alc. 13,5%) , organizatorii au asociat un preparat exotic, o combinatie inedita de arome, rulou din piept de curcan cu spanac,branza de burduf cu usturoi, cartofi gratinati si champignons cu rosie preparata si sos de piper verde.
Recomandarea finala va fi vinul BOURGOGNE JOSEPH DROUHIN CHASSAGNE MONTRACHET MORGEOT 2005 PINOT NOIR (alc. 13%), care va evolua in combinatie cu un Beef Stroganoff cu legume gratinate si trufe negre proaspete.