Povestea trofeelor de la Turul ciclist al cramelor

sticla biciclist

Daca pentru unii participanti a devenit o placere participarea la turul ciclist organizat de cei de la www.lovewine.ro si www.cazancuvin.ro, si pentru www.AccesoriiVin.ro a devenit o traditie oferirea trofeelor. Desi evenimentul continua sa fie unul recreativ, fara a fi un concurs in adevaratul sens al cuvantului, organizatorii ofera totusi cate un trofeu celor mai perseverenti sportivi participanti. Dupa cum ati aflat, editia de toamna a turului ciclist al cramelor va avea loc pe 27 septembrie, cu urmatorul traseu: Budureasca, Licorna Winehouse si Viile Metamorfosis.

Revenind la trofee, de aceasta data se adauga sticle noi. Departamentul de creatie de la BTC Glass Design a creat special pentru acest eveniment doua noi trofee pe care le alatura deja consacratului trofeu – sticla balon cu detaliu interior in forma de bicicleta. Au gandit un trofeu realizat in forma de bicicleta, sticla ce poate fi in continuare umpluta cu bautura preferata. Aceasta va fi insotita de un suport de lemn, tocmai pentru a fi pastrata la vedere, cu mandrie. Un alt trofeu este o sticla ceva mai joviala, poate datorita ciclistului ce pedaleaza de zor pe o bicicleta – desigur, in miniatura.

trofee (Medium)

 

Ce trebuie stiut despre aceste trofee este ca sunt realizate 100% manual de catre artisti sticlari din sticla borosilicata, aflata sub forma de tuburi sau bagheta, avand la dispozitie un spectru variat de culori. Indemanarea si experienta sticlarilor, alaturi de atentia, migala si pasiunea acestora dau viata unor mici opere de arta. Oferta lor este variata, caci realizeaza sticle cu diverse figurine pentru bauturi alcoolice, oliviere, toiuri, sfesnicemarturii de nunta ori botez, aparatura de laboratorpaharepipe pentru vinul de Porto, absint ori cognac si multe alte obiecte decorative.

Atelierul bucurestean nu doar ca prezinta o colectie impresionanta de produse de unde puteti alege cadouri corporate ori pentru aniversari, zile onomastice, petreceri tematice (Craciun, Paste, Revelion), decoruri nunta sau botez, dar lucreaza si dupa schitele clientului. Cum sticlele clasice de vin se produc deja de ceva timp, ce-ati spune despre o sticla in forma de ciorchine de strugure?! Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie cei de la www.AccesoriiVin.ro si www.BTC.ro.

sticla BTC Glass Design (Medium)