Premiere la GoodWine 2012, editia de primavara

Crama Averesti si cel mai nou producator din Ardeal, Liliac, isi vor prezenta in premiera vinurile in Bucuresti la editia de primavara a targului de vinuri GoodWine, eveniment ce va avea loc in perioada 30 martie – 1 aprilie, la World Trade Plaza, Hotel Pullman, potrivit unui comunicat de presa al organizatorilor expozitiei.

Publicitate
Caloian

Relansata in 2011, Crama Averesti va prezenta la editia din martie Goodwine colectia sa de vinuri albe, denumita “Locurile”, ce cuprinde cinci etichete: Zghihara – Povestesti, Feteasca Regala – Cinstesti, Feteasca Regala – Daruiesti, Aligote – Indraznesti, Cuvee AVE – Dragostesti. Noile vinuri Liliac cu care compania amb Holding va participa in premiera la Goodwine sunt produse in zonele viticole situate in zonele Batos (Targu-Mures) si in arealul viticol Vermes-Lechinta.

Organizatorii GoodWine au mai anuntat ca pentru urmatoarea editie vor continua colaborarea cu Jidvei, care va avea statutul de Partener Principal al targului. De asemenea, Asociatia Somelierilor din Romania va sustine si promova exclusiv, in urmatorii doi ani, Targul International de Vinuri Goodwine, ca urmare a parteneriatului de promovare reciproca incheiat intre cele doua parti.

Publicitate
Velvet