Premiu Special la Premiile de Excelenta 2013: Coperta seducatoare a unei povesti fermecatoare

IPPU AdvIPPU Packaging te provoaca. Fiecare sticla de vin ascunde in spate o poveste. Spune-ne povestea vinului tau si noi te premiem!

Publicitate
Ravago

In calitate de partener al Premiilor de Excelenta Vinul.Ro 2013, IPPU Packaging isi doreste sa asculte cu atentie ce au vinurile de spus si sa ofere, la randul sau, un premiu special. Vinul cu cea mai frumoasa poveste primeste gratuit pachetul de finisaje ale etichetei*, adica acele elemente care transforma un petic de hartie intr-o fila de istorie.

Te invitam sa-ti asterni povestea intr-un email, pe adresa ioana.reichle@ippu.ro , iar IPPU o va pune in valoare pe sticla, printr-o eticheta sprintara, nonconformista sau distinsa, in ton cu personalitatea vinului tau.

Publicitate
Oprisor

*Premiul special IPPU consta intr-un voucher in valoare de 5000 de etichete, oricare din gama de etichete tiparite la IPPU: fie ca alegeti 5000 de seturi de etichete de vin sau 5000 de bookleti pentru o promotie sau 5000 de etichete imprimate fata/verso sau oricare 5000 de etichete cu aplicatii speciale.

Deasemenea vom premia si autorul povestii cu o zi la Spa pentru 2 persoane sau o cina pentru 2 persoane intr-un restaurant cu dichis.