Presa romana a facut cunostinta cu vinurile Aureliei Visinescu

Un restaurant mai glamour, vinuri bune si foarte bune, multi reprezentanti ai mass-media, un somelier de top, acestea sunt ingredientele unei seri reusite. Toate aceste componente s-au regasit miercuri seara, 23 noiembrie, atunci cand Aurelia Visinescu a invitat presa romana sa-i cunoasca o parte a portofoliului. Mai precis, sase vinuri din colectia care-i poarta numele. Restaurantul Dada, gazda buna, s-a dovedit o alegere perfecta, Sergiu Nedelea, care a vorbit, a prezentat si a glumit parca mai mult ca niciodata, si-a confirmat clasa, iar cei peste 30 de jurnalisti care au onorat invitatia chiar au fost interesati sa descopere arome si gusturi despre care unii nici nu stiau ca exista.

Publicitate
Excursii

Seara a debutat cu un pahar de Feteasca Alba Nomad, iar apoi a continuat la o masa la care, sub indrumarea echipei producatorului din Sahateni, bucatarul de la Dada a reusit cateva asortari rafinate. N-o sa trecem prin tot meniul, ca a fost lung, dar merita mentionat ca Frigaruile de creveti cu lime servite pe StirFry de legume si Frigaruile de somon pe pat de orez salbatic cu ghimbir si soia au mers perfect cu White Artisan, la fel cum s-a potrivit Merlot Anima cu un Muschi de vita cu sos de coacaze. Finalul, dulce, a apartinut unei Cheese Cake cu ciocolata alba si sos de coacaze, care a reusit sa scoata tonuri nebanuite din Tamaioasa Romaneasca demidulce din gama Artisan. Cert este ca o seara care initial era gandita sa dureze cel mult doua ore s-a incheiat la miezul noptii, dupa ce invitatii cei mai rezistenti au urmarit si franturi din emisiunea Frati de Vita, in care, ca un facut, Adrian si Catalin Paduraru filmasera exact la Sahateni.