Prezentare de vinuri romanesti pentru piata Rusiei

11 producatori romani isi vor prezenta vinurile catre cei mai importanti distribuitori, importatori si jurnalisti de specialitate din Rusia, in cadrul unui eveniment organizat in data de 18 septembrie 2006 la Mariott Grand Hotel din Moscova.Prezentarea este organizata de Independent Wine Club Moscova si finantata prin Programul Romania Agribusiness al Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID). Murfatlar Romania, Vincon, Cotnari, Vinia Iasi, Cramele Halewood, SERVE, Casa Davino, Vinterra, Cramele Recas, Vie-Vin Vanju Mare si Carl Reh Winery vor avea astfel ocazia de a se adresa direct, intr-un eveniment distinct, potentialilor parteneri din Rusia.

Publicitate
Excursii

„Anul trecut, cu ocazia participarii Romaniei la RISFW Moscova, am organizat o degustare de vinuri romanesti, actiune coordonata de PNVV si organizata la Moscova de Independant Wine Club Moscova. Ca urmare a acestui eveniment, vanzarile pe piata ruseasca au sporit (Cotnari, Vinia, Cramele Recas). A existat un interes major aratat de partenerii rusi, asa incat am luat decizia de a organiza un eveniment similar inaintea targului de anul acesta”, a afirmat Doina Cindrea, director adjunct al Programului Romania Agribusiness, pentru www.Vinul.Ro.

Romania Agribusiness Program (RADP) este un program de asistenta tehnica finantat de Agentia Statelor Unite de Dezvoltare Internationala (USAID) al carei obiectiv principal este de ajuta la cresterea competitivitatii anumitor produse agricole si volumului vanzarilor atat pe piata interna, cat mai ales pe piata externa. Sectoarele in care acorda asistenta tehnica sunt: cresterea porcilor in Timis si Arad, turism, eco-turism si turism in zona Brasov si Retezat, apicultura si industria vinului.

Publicitate