Prezentare INTERVITIS / INTERFRUCTA 2007 la WTC Bucuresti

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si Messe Stuttgart organizeaza vineri, 10 noiembrie 2006, orele 10.30, la World Trade Center Bucuresti/Hotel Sofitel, sala Seoul, prezentarea celui mai mare targ international de tehnologie pentru viticultura, vinificatie, pomicultura, procesarea fructelor si producerea sucurilor din fructe – INTERVITIS INTERFRUCTA, ce va fi organizat la Stuttgart, în perioada 22 – 26.04.2007.

Publicitate
Excursii

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, scopul manifestarii din 10 noiembrie este informarea oamenilor de afaceri romani interesati cu privire la posibilitatea participarii ca expozanti sau ca vizitatori la acest targ international de specialitate, în vederea stabilirii de contacte cu potentiali clienti pentru produsele fabricate în Romania sau cu furnizori de masini si echipamente, aditivi si accesorii pentru vin si procesarea fructelor.

Invitatii din Germania sunt: domnul dr. Rudolf Nickenig – Secretar General al Asociatiei germane de viticultura (Deutscher Weinbauverband) si domnul Thomas Brandl – purtatorul de cuvant al Messe Stuttgart, organizatorului INTERVITIS INTERFRUCTA.

Publicitate