Prima ediție SmartDrinks of Bucharest la Galeriile ArtMark

 

Publicitate
Vinarte

SmartDrinks of Bucharest, evenimentul dedicat exclusiv pasionaților de băuturi fine, va avea loc în perioada 4 – 5 noiembrie, începând cu ora 13:00, la Galeriile ArtMark. Invitatul special al evenimentului este Dominique Laporte, desemnat, în 2004, cel mai bun somelier din Franța.

Aflat la prima ediție, SmartDrinks of Bucharest se va desfășura pe parcursul a două zile, timp în care cei 20 expozanți, prezenți cu standuri proprii, le vor oferi participanților experiențe unice.

Publicitate
VinLaMunte

Prima zi este rezervată clienților corporate, care sunt invitați la o serie de momente interactive, oferite de către cei mai buni specialiști in domeniu.

Cea de-a doua zi a evenimentului este dedicată amatorilor de băuturi fine, care pot lua parte la activități speciale ce implică degustări de băuturi premium. De asemenea, aceștia pot afla informații inedite direct de la experți naționali și internaționali.
SMoB macheta de presa 204X274mmSeria activităților speciale va fi completată de Costin Gache, bartender profesionist, care va anima atmosfera.

Partneri media ai evenimentului sunt Food and Bar și Vinul.Ro.