Primavara in Rose by Vinul.Ro

In perioada 14 – 22 mai, Vinul.Ro va „imbraca” in roz mai multe terase din Centrul vechi al Capitalei si nu numai, sub denumirea de „Primavara in Rose”. Scopul actiunii este de a genera un plus de vizibilitate, educarea consumatorului si o pozitionare superioara a vinului in mintea clientilor, de a creste vanzarea de vin, dar si de a incuraja stilul de viata asociat acestui produs. Traficul estimat pe aceste strazi este intre 2000 si 8000 persoane zilnic, majoritatea fiind consumatori de servicii HoReCa veniti chiar cu acest scop in zona.

Publicitate
IWCB

Proiectul implica inscrierea unor vinuri si spumante rose care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor 9 zile de eveniment. Producatorii si importatorii care isi vor inscrie vinurile rose in proiect vor avea parte de o vizibilitate deosebita si vor avea ocazia sa interactioneze direct cu consumatorul.

Vor fi doua categorii de pret pentru toate vinurile inscrise. Astfel, lasam vinul sa vorbeasca pentru el, dar si incurajam clientul sa se intoarca in urmatoarele zile sa le guste si pe restul.

Publicitate
IWCB

Clientii imbracati in roz vor avea ocazia sa castige premii simpatice, dar si sa devina vedete pentru o zi. Partenerii promit multe surprize si momente artistice.

Vinul.Ro va asigura fiecarei terase partenere meniuri speciale, cu vinurile inscrise, care vor avea functie de informare (cum se produce, consuma si asociaza rose-ul), promovare (poze cu sticlele), si, evident, vanzare. Vor mai fi semnalizari precum roll-up-uri, fete de masa personalizate, ospatari „accesorizati” cu roz, sticle de rose expuse in frapiere transparente si multa promovare media.

Publicul din Capitala va avea prilejul nu doar sa guste o selectie de rose-uri la preturi speciale (la sticla sau pahar), ci si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.

Terasele care au confirmat participarea sunt: Charme – str Smardan, Margo – str Lipscani, Caffe Tabiet – str Avrig si Maccheroni – str Smardan.

Daca proiectul va avea parte de succes, atat din partea consumatorilor cat si din partea partenerilor, intentionam sa-l repetam in lunile iulie si septembrie cu vinuri albe si, respectiv, rosii.

Primavara in rose: Drink pink responsibly!

One thought on “Primavara in Rose by Vinul.Ro

Comments are closed.