„Primavara in rose” cu Heinrig si Valentin Luca

Valentin Luca, finalist al show-ului de televiziune „Romanii au talent” vine sambata, 21 mai, incepand cu orele 21.30, la restaurantul Charme din Centrul Vechi al Capitalei (Strada Smardan nr. 12), sa sustina proiectul „Primavara in rose”.

Publicitate
Excursii

Talentatul barman va sustine un recital de „flair bartending” in cadrul evenimentului „Gallo – Rose on the rocks”, organizat de Heinrig Distribution si Vinul.Ro.

Patru cocktail-uri mixate de catre Adrian Caradeanu, trainer si mixologist, campion european si finalist al mai multor concursuri nationale si internationale de profil, vor inunda simturile participantilor cu parfumul „Primaverii in rose”. Pentru aceste cocktail-uri vor fi folosite vinurile Gallo Grenache Rose si Cava Freixenet, precum si lichiorurile De Kuyper si Peachtree.

Publicitate
IPPU

In perioada 14 – 22 mai, Vinul.Ro „imbraca” in roz mai multe terase din Capitala, in cadrul evenimentului „Primavara in Rose”, manifestare ce are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin, educarea consumatorilor, pozitionare superioara a vinului in mintea clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs.

Terasele care sustin „Primavara in rose”:
Centrul istoric: Charme
– str Smardan, Margo – str Lipscani si Maccheroni – str Smardan.
Zona Iancului: Caffe Tabiet – str Avrig.