„Primavara in Rose”, vinuri rose – cu papioane si preturi speciale

In perioada 14 – 22 mai, Vinul.Ro va „imbraca” in roz mai multe terase din Capitala, in cadrul evenimentului „Primavara in Rose”, manifestare ce are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin, educarea consumatorilor, pozitionare superioara a vinului in mintea clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs.

Publicitate
Velvet

Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri rose, linistite si spumante, care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor noua zile ale evenimentului. Vor fi doua categorii de pret pentru toate vinurile inscrise: 9 lei /pahar, respectiv 12 lei /pahar.

Clientii imbracati in roz vor avea ocazia sa castige premii simpatice, dar si sa devina vedete pentru o zi. Partenerii evenimentului promit multe surprize si momente artistice.

Publicitate

Vinul.Ro va asigura fiecarei terase partenere meniuri speciale, cu vinurile inscrise, care vor avea functie de informare (cum se produce, consuma si asociaza rose-ul), promovare (poze cu sticlele), si, evident, vanzare. Publicul din Capitala va avea prilejul nu doar sa guste o selectie de rose-uri la preturi speciale (la sticla sau pahar), ci si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin. La aceasta prima editie a proiectului vor fi prezenti producatori de top precum Cramele Recas cu Sole Rose si Rose Planeta si Crama Oprisor cu Rose Caloian, dar si importatori precum Heinrig Distribution care vor prezenta Grenache Rose Gallo si Freixenet Cordon Rosado Seco, Lerida cu Cinsault & Grenache Rose JP Chenet; Rose Sogrape Mateus; Calvet Rose D’Anjou; Rose spumant Mateus si Sparkling Rose JP Chanet si nu in ultimul rand, Directa Marketing&Comunicare cu Rosado Vina Tobia.

Terasele care sustin „Primavara in rose”:

Centrul istoric: Charme – str Smardan, Vault Summer Lounge – str Lipscani si Maccheroni – str Smardan.

Zona Iancului: Caffe Tabiet – str Avrig.

Daca proiectul va avea parte de succes, atat din partea consumatorilor cat si din partea partenerilor, el va fi reluat in lunile iulie si septembrie cu vinuri albe si, respectiv, rosii.