Primul alb de la Alira: Sauvignon Blanc

WineRo, producătorul vinurilor Alira, a avut două motive de sărbătorit aseară, în prezenţa unui număr mare de prieteni de-ai cramei, distribuitori şi oameni din horeca, bloggeri şi reprezentanţi ai presei de specialitate: unul este aniversarea de 10 a ani a cramei, sărbătorită anul acesta, şi cel de-al doilea este lansarea oficială a primului vin alb din portofoliu, creație a enologilor Mark Dworkin și Nicola Centonze.  

Publicitate
Vinarte
  • Later edit: puteți cumpăra vinurile Cramei Alira fără efort, offline sau online, în cadrul campaniei „Vinurile Dobrogei, altfel decât le știai”, de la Vinmag.Ro.

Cum Alira nu are în podgoria de la Aliman  soiuri albe, noul Sauvignon Blanc a fost făcut din struguri  proveniți dintr-o vie de lângă Cernavodă, de unde și DOC CMD Murfatlar și nu DOC CMD Oltina, cum au celelalte vinuri ale cramei.

Sauvignon Blanc 2015, 12,8%  vol. alc. vine cu arome de soc, pomelo, lime şi ananas, „o armonie între prospețime și eleganță”, aşa cum l-a descris managerul cramei, Ghenadie Bobeică.  Produs în ediţie limitată de 10.000 de sticle, vinul este disponibil  la comandă.

Publicitate

6320bec8-185b-4707-b8c4-e344c48d378f

  • Later edit: puteți cumpăra vinurile Cramei Alira fără efort, offline sau online, în cadrul campaniei „Vinurile Dobrogei, altfel decât le știai”, de la Vinmag.Ro.