Primul castigator cu Val Duna si Revolutia Plescoi

Campania de promovare a Revolutiei Plescoi impreuna cu vinurile Val Duna are deja un prim castigator. Este vorba de Constantin Negoita, din Bucuresti, care a primit din partea organizatorilor un premiu special, in afara concursului, pentru ca a trimis primul talon din cadrul acestei campanii.

Publicitate

Un „comando” mixt, format din reprezentanti ai companiei Carl Reh Winery (producatorul vinurilor Val Duna) si din „militanti” ai Revolutiei Plescoi s-a deplasat la domiciliul castigatorului, pentru a-i face surpriza: un bag-in-box de 5 litri cu Feteasca regala si 62 de carnati Plescoi. „Livrarea” s-a facut sub privirile uimite ale vecinilor familiei Negoita, din cartierul bucurestean Salajan. Premiul a fost inmanat fiicei castigatorului, acesta fiind momentan indisponibil.

Reamintim ca Revolutia Plescoi este o miscare culturala initiata de Asociatia „Clubul Presa de Vin” care-si propune sa contribuie la pastrarea si valorificarea gastronomiei si civilizatiei traditionale – mostenire a Romaniei profunde, parte integranta a „brandului de tara” – prin constientizarea opiniei publice cu privire la valoarea acestora si la pericolele care planeaza asupra lor.
Vinurile Val Duna sunt produse de catre compania cu capital german Carl Reh Winery, care a decis astfel sa fie primul producator autohton de vinuri care sprijina miscarea culturala initiata de Clubul Presa de Vin.
Carl Reh Winery detine vii intr-una dintre cele mai valoroase zone viticole din Romania, Oprisor (Mehedinti). Valoarea vinurilor produse de Carl Reh Winery – gamele La Cetate, River Route, Val Duna – a fost confirmata prin castigarea, in ultimii ani, a numeroase premii la concursurile interne si internationale.
Carl Reh Winery este, in acelasi timp, si unul dintre principalii exportatori de vinuri romanesti imbuteliate, purtatoare de imagine si identitate nationala pe pietele din intreaga lume.

Publicitate
Caloian