Primul club exclusivist de vin din Romania

Compania producatoare de vinuri Davino a pus bazele primului club exclusivist de vin din Romania, Clubul Davino, care se adreseaza clientilor fideli ai firmei, colectionarilor de vin si impatimitilor de oenologie. Personalitati din diferite domenii, oameni de afaceri, politicieni, artisti si celebritati se bucura de beneficiile Clubului personalizat pe asteptarile lor. Clubul Davino este unul bogat, in primul rand prin calitatea serviciilor si a membrilor sai, nu prin numarul acestora.
Potrivit lui Dan Balaban, proprietarul companiei Davino, membri clubului au posibilitatea de a achizitiona produsele Davino, inclusiv editiile limitate (sub 10.000 butelii), in masura disponibilitatii lor. Acestia sunt primii informati in momentul lansarii unui produs nou, fiind si primii care pot sa-l achizitioneze. De asemenea, pot participa la eventualele evenimente pe care Davino le desfasoara, primesc informari despre restaurantele in care pot gasi vinurile Davino si informatii, in general, despre calitatea serviciilor din restaurantele din Romania. Cei care au calitatea de membru in Clubul Davino pot solicita o degustare pe an la crama Davino, insotiti de un grup de maxim patru persoane la un pret preferential.
Clubul Davino ofera pentru membri sai consiliere gratuita in vederea amenajarii unei pivnite private si alcatuirii unei colectii de vinuri, consultanta pentru servicii de somelarie in vederea organizarii unei mese speciale in cadru privat.
Membri Clubului Davino beneficiaza de preturi preferentiale in cazul in care doresc sa achizitoneze aparatura pentru pastrare, invechire si servire a vinului. Potrivit initiatorilor Clubului, calitatea de membru se pierde in cazul in care nu se fac minim doua achizitii de produse Davino pe an.
Compania Davino, a carei filozofie de business este “capodopere in editii limitate”, produce vin in podgoria Dealu Mare, arealul Ceptura. Pozitionate in categoria Ultimate – Highend, vinurile Davino sunt prezente doar in segmentul HoReCa si in cateva magazine de vin super-specializate.

Publicitate
Ravago