Probele înscrise la IWCB, verificate de Laboratorul Central pentru Calitatea Vinului

Pentru a asigura conformitatea și calitatea produselor înscrise spre evaluarea juraților de la ediția 2016 a International Wine Contest Bucharest (IWCB), organizatorii competiției au încheiat un protocol de colaborare cu Laboratorul Central pentru Controlul Calității și Igienei Vinului Valea Călugărească – filiala Focșani (localitatea unde se va desfășura evenimentul). În acest fel, prin certificarea probelor înainte și după concurs de către cea mai importantă instituție abilitată de profil, IWCB oferă în primul rând consumatorilor o garanție suplimentară asupra relevanței rezultatelor obținute în urma jurizărilor.

Publicitate
Vinarte

“Colaborarea cu Laboratorul Central este – alături de cererea de monitorizare pe care am adresat-o Federației Marilor Concursuri Internaționale de Vin și Băuturi Spirtoase VINOFED – o cale suplimentară de a certifica în fața producătorilor interni și externi înscriși în competiție calitatea actului de jurizare și respectarea celor mai bune norme specifice în vigoare, dar și – mai ales! – o metodă de a asigura consumatorii din țară și străinătate”, a declarat Cătălin Păduraru, CEO al IWCB.

Concursul Internațional de Vinuri Bucuresti 2016 (IWCB 2016) este organizat la inițiativa Oficiului National al Viei si Produselor Vitivinicole (ONVPV), de către ASER Wineconsulting, în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV), fiind cea de a XIII-a ediție recunoscută de acest for interguvernamental.

Publicitate
IPPU