Producatori de calitate la Zilele Vinul.ro

In 29-30 ianuarie 2011, la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33), va avea loc primul eveniment din seria „Zilele Vinul.ro”, eveniment recomandat de Magic FM – doua zile de targ cu vinuri de excelenta, muzica live, gustari asortate si expozitie de pictura „Memories of My Dreamworld”, semnata Anne Nebert.

Publicitate
Caloian

Pozitionat in Centrul vechi al Capitalei, in mijlocul actiunii, evenimentul va fi o inovatie in domeniul targurilor de vin. Cu targuieli la caldurica, degustari si gustarele, Zilele Vinul.ro sunt pentru toata lumea: de la profesionisti, cunoscatori si pasionati, pana la simpli curiosi.

Cu aceasta ocazie, 12 crame de top din Romania, dar si importatori, vor prezenta publicului vinuri si oferte speciale destinate atat colectionarilor cat si profesionistilor din industria ospitalitatii (hoteluri, restaurante, firme de catering). Au confirmat prezenta la targ: Alcovin Macin, Casa Panciu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniile Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, Corcova Roy & Damboviceanu, Senator Prodimpex (Cramele Odobesti), VinChile, WineRo (Enira si Alira). Fiecare expozant va avea momentul lui in care fie isi va lansa un nou vin, fie isi va prezenta vinul de top cu care este prezent.

Publicitate

In pretul de 20 lei al biletului de intrare este inclusa degustarea vinurilor prezentate de expozanti, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. Toti vizitatorii vor fi inscrisi automat la tombole cu premii. In restaurant exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

Cu vinuri noi, vinuri vechi, muzica, arome si culori, Zilele Vinul.ro aduc consumatorii si profesionistii mai aproape de vin.  Zilele Vinul.ro isi propune sa devina un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.

Alte materiale pe aceasta tema:

Tombola cu premii atractive la Zilele Vinul.Ro