“Proiectele Anului 2013 in Horeca”, un studiu dedicat celor mai noi investitii din industrie

coperta_studiu

Publicitate
Excursii

Publicatiile business–to–business Modern Buyer si Food&Bar au lansat, recent, studiul “Proiectele anului 2013 în Horeca”, o premiera pentru piata romaneasca. Acesta surprinde evolutia pietei de Horeca din perspectiva investitiilor in locatii deschise in perioada ianuarie – decembrie 2013.

Proiectul cuprinde, in 128 de pagini, date si informatii despre afacerile noi si proiectele de expansiune din mai multe segmente ale industriei ospitalitatii, la nivel national. In demersul nostru de a surprinde evolutia pietei de Horeca, am identificat si selectat peste 140 de noi locatii, clasificate in sapte mari categorii, deschise in 16 orase ale țării.

Publicitate
Telna

Studiul este structurat in doua sectiuni:
I: O sectiune dedicata analizei de piata si a principalelor trenduri din industria de Horeca;
II. O sectiune dedicata prezentarii locatiilor deschise in 2013.

Prima sectiune cuprinde informatii precum:

– Ponderea investitiilor dupa tipul locatiei (cafenea&bistro, club, patiserie&gelaterie, pizzerie&delivery; pub&berărie; QSR (Quik Service Restaurant);
– Orasele care au polarizat cele mai multe investiti;
– Noi concepte aparute pe piata romaneasca;
– Oportunitatile generate de centrele comerciale;
– Tendinte in industria de Horeca;

In sectiunea a II-a, fiecare locatie noua selectata pentru acest studiu este prezentata prin informatii-cheie precum: denumire, scurta descriere a conceptului, localizare, specific, capacitate, contact, fotografii.

Studiul include business-urile noi din 2013 ce au iesit in evidenta fie din perspectiva investitiilor, fie a conceptului sau activitatile de expansiune ale operatorilor internationali.

Cum puteti intra in posesia studiului?

StudiulProiectele anului 2013 în Horeca este disponibil in format electronic si poate comandat descarcand formularul de comanda, ce este disponibil si pe site-urile www.modernbuyer.ro si www.foodandbar.ro, sau contactand Monica Marin, e-mail: monica.marin@jmkcommunication.ro, telefon: 021.311.94.26.