Promotii pentru cumparatorii de Rhein Extra

Grupul Halewood Romania deschide luna cadourilor 2006 printr-o campanie de promovare a vinului Rhein Extra, un “spumant cu mantie regala”, se arata intr-un comunicat de presa emis de InsideBrand. Campania se desfasoara in magazine specializate si in locatii HoReCa, de tip premium si super-premium. Promotia va dura pana la sfarsitul lui decembrie, o luna in care Grupul Halewood Romania doreste sa aduca in atentia publicului un produs pe masura evenimentelor care merita sarbatorite cu toata bucuria, la fiecare sfarsit de an.

Publicitate
Oprisor

Campania consta in sesiuni happy-hours de degustare si ofera ca bonus o sticla de Rhein Extra gratis pentru fiecare sticla cumparata in magazine si un pahar de vin spumant, ca aperitiv, in locatiile HoReCa participante; promotia se desfasoara in orasele Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov si Constanta. «Prin aceasta campanie ne propunem sa comunicam consumatorului valorile emotionale si functionale ale brandului Rhein Extra, oferind in plus posibilitatea degustarii si, ca atare, apropierea reala a brandului de consumator», afirma Delora Panga, Group Marketing Director la Halewood. «Am considerat aceasta perioada extrem de propice pentru promovarea spumantului Rhein Extra, intrucat este luna cu cele mai multe momente si evenimente de celebrat. Prin aceasta promotie, Grupul Halewood Romania le ureaza consumatorilor Sarbatori Fericite!», a adaugat Delora Panga.

Spumantul Rhein Extra a adus Cramelor Halewood, in aprilie 2006, recunoasterea in calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, titlu ce a mai apartinut Pivnitelor Rhein & Cie de la Azuga in perioada 1920 – 1947. Vinul spumant Rhein era renumit in perioada interbelica si a fost prezent in meniul incoronarii de la Alba Iulia din 15 octombrie 1922.

Publicitate
IPPU

Brut Imperial Rhein Extra are la baza cuvee-ului Iordana, un soi autohton cu aciditate ridicata, strugurii provenind de pe Domeniile Halewood de la Sebes, din recolta anului 2004. Culoarea alb verzui, aroma intensa de piersici, pere coapte si migdale, gustul proaspat si fructuos se asociaza cu o cremozitate atragatoare, un perlaj foarte fin si persistent, cu un final vibrant si prelung.

La randul sau, Brut Rose Rhein Extra este un vin bine construit, armonios, cu o aciditate placuta si o savoare inegalabila de fructe de padure. Culoarea Rose Somon este contributia Pinot Noir-ului, care ii confera in acelasi timp structura si da greutate cuvee-ului.