Promotiile de Sarbatori la vinurile de Recas, anulate din cauza vanzarilor mari

Vanzarile ridicate ale Cramelor Recas din ultimele 3 luni au diminuat stocul de vin si au creat o situatie critica, existand riscul ca incepand cu luna decembrie, in multe magazine sa nu mai poata fi achizitionate vinurile companiei.

Publicitate
Oprisor

Potrivit unui comunicat al companiei, aceasta situatie a determinat o schimbare de strategie, fiind anulate promotiile programate pentru sfarsitul de an in marile magazine. Cu toate acestea, producatorul de vinuri banatean a decis sa mentina acelasi nivel al preturilor. “Am luat decizia de a nu majora preturile, pentru ca acest lucru nu ar fi fost corect fata de consumatori”, declara Philip Cox, director comercial la Cramele Recas. Pastrarea aceluiasi plafon al preturilor va face insa ca anul acesta consumatorii de vinuri de Recas sa nu mai beneficieze de obisnuitele reduceri sau pachetele de vinuri cu gratuitate.

Vanzarile vinurilor Recas au crescut datorita evolutiei numarului de magazine in care au fost distribuite si, in acelasi timp, a intensificarii prezentei in zone noi, precum Moldova. “Cramele Recas doreste sa ramana un producator care pune accentul pe calitate inainte de orice altceva. Avem o suprafata de 700 de hectare, iar scopul nostru nu este sa vindem mai mult decat producem, ci sa imbunatatim in permanenta calitatea vinurilor pe care le oferim consumatorilor” afirma Philip Cox.

Publicitate

Acesta situatie se va remedia odata cu punerea in vanzare a primelor loturi de vin din recolta 2006, preconizata pentru luna ianuarie a anului 2007.

Potrivit comunicatului citat, orientarea publicului consumator spre vinurile de calitate demonstreaza un proces de maturizare a pietei de vinuri din Romania, care inregistreaza o schimbare a preferintelor spre segmentul vinurilor seci, tinere, cu aroma fructuoasa.