Promovare pentru vinurile românești la Târgul de Turism de la Varșovia

(Later edit: din cauza unei disfuncționalități a site-ului, nostru, am fost nevoiți să reedităm știrea inițială): Potrivit unei informări trimise redacției Vinul.Ro de către organizatorii International Wine Contest Bucharest (IWCB), un eveniment dedicat vinurilor romanesti va avea loc in deschiderea celei de-a 24-a editii a Targului International de Turism TT Varșovia, unde Romania, prin Autoritatea Nationala pentru Turism, va fi tara partenera. 

Publicitate
Ravago

 Programul acestei actiuni organizate pe 24 noiembrie a.c. va cuprinde degustari de vinuri, prezentari si discutii cu importatori si distribuitori/comercianti din Polonia, inclusiv achizitori din principalele lanturi de magazine (Carrefour, Auchan, AlmaMarket etc.) organizate in ziua lansarii targului, intr-un spatiu ce va gazdui in aceeasi seara receptia oficiala de lansare a targului “Gala Dinner”, la Hotel Gromada Warszaw Airport.

Avantajul major al acestei optiuni deriva, in primul rand, din faptul ca actiunea de promovare se va desfasura intr-o locatie in care se vor afla numerosi oameni de afaceri, inclusiv reprezentanti din peste 40 de tari din domenii relevante pentru piata vinurilor (turism, retail, servicii financiar-bancare etc.). De asemenea, comasarea celor doua receptii (Gala Dinner si receptia pentru oamenii de afaceri din sectorul vinurilor) intr-o singura actiune de mare anvergura, va conduce la reducerea costurilor.

Publicitate
IPPU

In spatiul rezervat actiunii de promovare a vinurilor vor fi amenajatate standuri (mese, scaune, pahare pentru degustare etc) si un spatiu pentru prezentari si seminar.  

Pentru organizarea seminarului din 24 noiembrie, organizatorii colaboreaza cu cea mai cunoscuta publicatie de specialitate din Polonia, Magazyn Wino, care are o experienta foarte bogata in promovarea vinurilor din diferite zone viticole ale lumii pe piata din Polonia.

Participarea producătorilor la acest eveniment este gratuita. Organizatorii vor acoperi costurile spatiului si al dotarilor de baza.

 Ambasada, Biroul de Promovare Comercial Economica Varsovia, impreuna cu Camera Bilaterala de Comert si Industrie Polono-Romana  promoveaza evenimentul in mediul de afaceri si in presa de specialitate din Polonia astfel incat producatorii sa aibe  parteneri de discutii cat mai interesati de oferta romaneasca de vinuri. 

Contact: Ambasada Romaniei, BPCE Varsovia, Botond Kovessi, +48 606 774 802, bkovessi@roembassypl.org

Ne face plăcere să reamintim cititorilor noștri, în acest context, că rezultatele obținute de vinurile românești la IWCB încep să fie din ce în ce mai mult folosite ca argument de vânzare de către marii retaileri prezenți în România, iar prin aceasta și prin participări ale producătorilor la evenimente cum este cel de la Varșovia – unde vin reprezentanți ai marilor retaileri prezenți și la noi, și acolo – se crează premisele pentru creșterea vizibilității și implicit a vânzărilor de vinuri made in Romania.