Proseccobar lovește din nou. Mai sexy, mai electric!

Întâlnirile cu Laurian Popa, inițiatorul conceptului de Proseccobar mobil, pentru evenimente cu satisfacție și distracție sporită, sunt mereu pline de surprize plăcute. De această dată, s-ar putea spune că a fost o întâlnire… electrică, la propriu și la figurat.

Publicitate
Ravago

De la prosecco cu ardere internă de anii ’70 la secolul XXI

Prosecco_outdoorLaurian povestește (cu evidentă plăcere) că ideea i-a venit prin 2010, când a descoperit în Treviso un produs prea puțin cunoscut la noi – Prosecco. A căutat, atunci, o formă de prezentare care să facă acceptat acest deliciu și în România, în cadrul unor evenimente premium. Și astfel s-a născut Proseccobar-ul lui mobil, într-un Citroen din 1979 restaurat care între timp a devenit aproape omniprezent. “Modulele mobile de bar deveniseră deja banale”, își amintește Laurian. Între timp, a continuat să inoveze: “Ținând pasul cu tehnologia și inovația, am implementat conceptul de bar mobil într-o mașină electrică, pentru a ne putea ridica la nivelul exigențelor clienților noștri, pe o piață în care accentul este pus pe mobilitate, rapiditate și calitate, dar și ca o modalitate inedită de a menține atenția, în continuare, asupra acestui produs: Prosecco”. Așa încât acum, pe lângă Citroenul retro, triciclete și modulele de trollerbaruri mobile, cei dornici de o răcoreală cu bule pot bea și dintr-o mașinuță electrică.

Chiar dacă pare incredibil, micuța buburuză poate servi până la 60 de sticle de prosecco, sau 40 litri de prosecco la draft. Găsiți detalii suplimentare și puteți face programări pentru evenimente la http://www.proseccobar.ro

Publicitate