ProWein 2008: „Inca un an de exceptie”

Editia de anul acesta a Targului International de Vinuri si Bauturi Spirtoase – ProWein 2008 se va desfasura in perioada 16-18 martie, sub sloganul „Inca un an de exceptie”. Potrivit organizatorilor, la expozitia de anul acesta vor participa in premiera producatori de vinuri si spirtoase din China, Israel si Peru. De asemenea, ProWine 2008 va inregistra inca o premiera prin organizarea in cadrul salonului a programului „Cel mai bun prieten al vinului”, program de asociere al vinului cu mancarea.

Publicitate
Vinarte

Organizatorii estimeaza ca anul acesta ProWein va fi vizitat de peste 32.000 de oameni din peste 40 de tari, numarul estimat expozantilor fiind de peste 3000. Ca si in anii anteriori, in cadrul Salonului vor fi organizate mai multe expozitii, degustari de vinuri, conferinte si intalniri care vor facilita intalnirea expozantilor cu potentialii parteneri de afaceri. Spatiile de expunere ProWein sunt impartite in opt categorii, acoperind astfel toate domeniile legate de industria bauturilor alcoolice, accentul punandu-se insa pe vinuri linistite si vinuri spirtoase desigur. Celelalte categorii ale manifestarii sunt: ape minerale, accesorii si materiale de expunere in spatiile de vanzare, servicii IT adaptate industriei, literatura de profil si servicii diverse.

Germania este una dintre cele mai mari tari importatoare de vin din lume si ramane de mai multi ani una dintre principalele destinatii la export pentru vinurile din Romania, iar ProWein este unul dintre cele mai importante targuri europene de profil, destinat profesionistilor (producatori, retaileri, hoteluri si restaurante). La editia de anul trecut Romania a participat cu stand national, printre expozanti numarandu-se Agricola Stirbey, Alcovin Macin, Cotnari, Cramele Halewood Romania, Cramele Recas, Cramele Odobesti, Domeniul Coroanei Segarcea, Murfatlar, Oenoterra, SERVE-Vinul Cavalerului si Vinarte.

Publicitate
Caloian