Dupa degustarea de succes de Rieslinguri de Rhin de luna trecuta, pasionatii de vinuri si gastronomie Cesar Filip si Doru Pencea, co-proprietarii restaurantului Ginger, pregatesc o noua surpriza: o degustare de vinuri de Bordeaux si Cotes du Rhone.
Evenimentul va avea loc marti, 13 aprilie, incepand cu ora 19.00. Fiecare vin din degustare va fi prezentat alaturi de o asociere gastronomica pregatita special pentru a pune in valoare calitatile fiecarui vin in parte.
Pretul unui bilet este de 89 lei / persoana, iar numarul de locuri este limitat. Pentru rezervari si detalii suplimentare: 0752.167.450 (persoana de contact, Cesar Filip).
Primul vin din degustare va fi COTES DU RHONE, DOMAINE E. GUIGAL, GIOCONDAS 2004 (alc 13,5%, cupaj rosu sec) si va fi insotit de o salata cu piept de rata afumat, blini de cartofi, branzeturi si rosie preparata cu nuca si dressing de ceapa.
Pentru cel de-al doilea vin, BORDEAUX MEDOC, CHATEAU ROLLAN DE BY CRU BOURGEOIS (alc 13,5% cupaj rosu sec), gazdele au asociat un preparat mai exotic, pulpa de curcan cu lac de miere, usturoi si ghimbir, orez cu legume si sos de tamarind.
Recomandarea finala va fi vinul BORDEAUX MARGAUX, CHATEAU MARQUIS DE TERME 2004 GRAN CRU CLASSE 1855 (alc 12,5% cupaj rosu sec), care va evolua in tandem cu un file de berbecut, cous cous si sos de cimbru picant si praz crocant.
One thought on “Pulpa de curcan in lac de miere, cu arome de Bordeaux si Cotes du Rhone. La Ginger – 13 aprilie”
Comments are closed.