Pulpa de curcan in lac de miere, cu arome de Bordeaux si Cotes du Rhone. La Ginger – 13 aprilie

Dupa degustarea de succes de Rieslinguri de Rhin de luna trecuta, pasionatii de vinuri si gastronomie Cesar Filip si Doru Pencea, co-proprietarii restaurantului Ginger, pregatesc o noua surpriza: o degustare de vinuri de Bordeaux si Cotes du Rhone.

ginger-pulpa-de-curcan-cu-lac-de-miere-usturoi-si-ghimbir-orez-cu-legume-si-sos-de-tamarind

Evenimentul va avea loc marti, 13 aprilie, incepand cu ora 19.00. Fiecare vin din degustare va fi prezentat alaturi de o asociere gastronomica pregatita special pentru a pune in valoare calitatile fiecarui vin in parte.

ginger-dsc02774

Pretul unui bilet este de 89 lei / persoana, iar numarul de locuri este limitat. Pentru rezervari si detalii suplimentare: 0752.167.450 (persoana de contact, Cesar Filip).

Primul vin din degustare va fi COTES DU RHONE, DOMAINE E. GUIGAL, GIOCONDAS 2004 (alc 13,5%, cupaj rosu sec) si va fi insotit de o salata cu piept de rata afumat, blini de cartofi, branzeturi si rosie preparata cu nuca si dressing de ceapa.

Pentru cel de-al doilea vin, BORDEAUX MEDOC, CHATEAU ROLLAN DE BY CRU BOURGEOIS (alc 13,5% cupaj rosu sec), gazdele au asociat un preparat mai exotic, pulpa de curcan cu lac de miere, usturoi si ghimbir, orez cu legume si sos de tamarind.

ginger-salata-cu-piept-de-rata-afumat-blinii-de-cartofi-branzeturi-si-rosie-preparata-cu-nuca-si-dressing-de-ceapa-1

Recomandarea finala va fi vinul BORDEAUX MARGAUX, CHATEAU MARQUIS DE TERME 2004 GRAN CRU CLASSE 1855 (alc 12,5% cupaj rosu sec), care va evolua in tandem cu un file de berbecut, cous cous si sos de cimbru picant si praz crocant.

ginger-file-de-berbecut-cous-cous-si-sos-de-cimbru-picant-si-praz-crocant

One thought on “Pulpa de curcan in lac de miere, cu arome de Bordeaux si Cotes du Rhone. La Ginger – 13 aprilie

Comments are closed.