Puteti participa la concursul de fotografii Vinul.Ro pana pe 23 aprilie!

Perioada in care puteti inscrie fotografii in concursul „Vinul in imagini”, demarat de publicatia Vinul.Ro, a fost prelungita pana pe data de 23 aprilie 2012.

Publicitate
IWCB

Premiile deosebite pregatite cu aceasta ocazia raman valabile si isi asteapta castigatorii din randul amatorilor de vin si de fotografie.

Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa trimita, la adresele roxana@vinul.ro si crina@vinul.ro, un numar minim de 3 fotografii diferite, realizate de ei insisi, care trebuie sa contina obligatoriu produsul vin si cel putin o silueta sau un portret uman. Fotografiile trimise vor fi evaluate de un juriu format din echipa editoriala a revistei Vinul.Ro, care va acorda trei premii pe care orice iubitor al vinului si le doreste in vinoteca si biblioteca personala:

Publicitate
IPPU

Premiul I – un sejur de 2 persoane la Conacul Archia 5* din judetul Hunedoara (include cursuri de echitatie), o sticla magnum (1,5 litri) de vin Cutia Paleologu, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – The Land of Wine”, de prof Valeriu V. CoteaPremiul II –un bax de vinuri Rusalca Alba, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – the Land of Wine”, de prof Valeriu V. CoteaPremiul III – un bax de vinuri La Cetate Feteasca Neagra de la Crama Oprisor si un volum din “Marea Carte a Degustarii Vinurilor”, de prof Viorel StoianCele mai reusite fotografii, precum si imaginile castigatoare, vor fi facute publice atat in revista Vinul.Ro, pe site-ul www.vinul.ro si pe pagina de Facebook a publicatiei.

Mai multe amanunte despre concursul “Vinul in imagini” si despre conditiile de participare pot fi gasite in regulamentul oficial al competitiei, publicat mai jos.

Regulamentul concursului de fotografie „Vinul in imagini”

1. Conditii generale

Concursul foto este organizat si desfasurat de catre editorul revistei Vinul.Ro, SC Cezar Connaisseur SRL, J40/11634/2002, RO15016781, cu sediul in Bucuresti, B-dul Ferdinand I, Nr 131, Bl E2, Sc A, Ap 18, Sector 2.

Concursul este deschis oricarui rezident roman cu varsta de peste 18 ani.

Perioada de desfasurare al Concursului „Vinul in imagini” este 20 februarie – 23 aprilie 2012 (inclusiv).

Vinurile sunt oferite de Crama Oprisor.

2. Mecanismul concursului:

Concurentii trebuie sa trimita prin e-mail, in perioada de desfasurare a concursului, la adresele roxana@vinul.ro si crina@vinul.ro un numar minim de 3 fotografii diferite, realizate de ei insisi, care sa aiba urmatoarele caracteristici:

• rezolutie 300 dpi, cu latimea minima de 20 cm

• format .jpg

• fotografiile trebuie sa contina in mod obligatoriu produsul “vin” (sticla, pahar, decantor, lichid) si cel putin o silueta

sau un portret uman

3. Jurizarea. Premiile concursului:

Un juriu format din echipa editoriala a revistei Vinul.Ro va evalua fotografiile si va acorda 3 (trei) premii, constand in:

Premiul I – un sejur de 2 persoane la Conacul Archia 5* din judetul Hunedoara (include cursuri de echitatie), o sticla magnum (1,5 litri) de vin Cutia Paleologu, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – The Land of Wine”, de prof Valeriu V. CoteaPremiul II –un bax de vinuri Rusalca Alba, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – the Land of Wine”, de prof Valeriu V. CoteaPremiul III – un bax de vinuri La Cetate Feteasca Neagra de la Crama Oprisor si un volum din “Marea Carte a Degustarii Vinurilor”, de prof Viorel StoianPremiile mai sus mentionate nu pot fi preschimbate in niciun caz in bani.Nu se accepta prelucrari – ca de exemplu persoane sau obiecte puse artificial in cadru -, nu sunt permise colajele, nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu continut imoral. Concurentii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor sau pentru incalcarea vreunui drept al persoanelor care apar in fotografiile trimise de catre concurenti. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.

Trimiterea fotografiilor implica acceptul participantului, precum si al persoanelor fotografiate, de a oferi organizatorilor si partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, in format digital si/sau tiparit, fara nici un fel de plata. Eventuala folosire a imaginilor va fi insotita in mod obligatoriu de mentionarea numelui autorului.

Fotografiile trebuie incarcate fara rama si fara sa contina vreun watermark.

Toate fotografiile vor avea in comentariu numele pozei si o scurta descriere.

Nu pot participa la concurs membrii redactiei Vinul.Ro si nici rudele de gradul I ale acestora.

4. Nominalizarea castigatorilor:

Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta organizatorilor datele necesare pentru verificarea identitatii: serie si numar buletin, CNP si adresa. Numele declarat la inscrierea in Concurs trebuie sa fie acelasi cu cel din actul de identitate. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.

5. Predarea premiilor:

Participarea la Concurs constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca persoana, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia pot fi facute publice si folosite in materiale electronice sau tiparite de catre organizatori, fara nici un fel de plata, acord valorand cesiunea drepturilor patrimoniale corespunzatoare ale castigatorilor catre Organizatori pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectie a acestora.

Toate premiile Concursului „Vinul in imagini” trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 1 luna de la anuntarea castigatorilor, in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizatori.

Intrarea in posesia premiilor poate fi realizata prin urmatoarele metode: prin participarea la festivitatea de premiere, prin deplasarea la sediul publicatiei Vinul.Ro din Bucuresti, Str Ienachita Vacarescu Nr 12, Et 2, Ap 9, Sector 4, Bucuresti.

6. Acord de principiu

Trimiterea fotografiilor si participarea la concurs presupun ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare