Rafturi de vin de la BTC Glass Design (advertorial)

BTC Glass Design, partenerul evenimentului Vara in Alb, proiect care a avut ca principal obiectiv promovarea generica a consumului de vin alb, a pregatit o surpriza pentru partenerii care au inscris vinuri in campania desfasurata de Vinul.Ro in perioada 9-24 iulie, in Bucuresti. Astfel, pentru fiecare producator si importator participant la eveniment, BTC Glass Design a reprodus in sticla simbolul „Verii in alb”, paharul-lalea care a ilustrat coperta listei de vinuri.

Publicitate
Oprisor

BTC Glass Design mai are in portofoliu si portalul rafturi-vin.ro, site care ofera o varietate de rafturi de vin, ce pot fi folosite atat de profesionisti, cat si de pasionatii si colectionari. In magazinul virtual rafturi-vin.ro veti gasi:

Rafturi din Lemn Masiv
Piesele ce compun fiecare raft pentru sticlele de vin sunt asamblate manual. Gama are o capacitate de stocare cuprinsa intre 14 si 30 sticle de vin.

Publicitate

Rafturi Ceramica
Spatii pentru depozitarea si conservarea sticlelor de vin in teracota.

Rafturi Metalice Wine Hylde
In aceste rafturi sticlele de vin sunt usor accesibile iar etichetele sunt intotdeauna vizibile, alinierea lor fiind perfecta. Sistemul se adapteaza la geometria locului.

Rafturi Metalice Wine Rek
Rafturile metalice din gama “Rek” sunt ideale pentru spatiile racoroase din subsoluri, pivnite sau crame. Sunt fabricate din tije metalice, rezistente la umiditate datorita stratului de vopsea aplicat electrostatic, au capacitati mari de depozitare (intre 30 si 100 sticle).

Rafturi plastic
Rafturile sunt din plastic Eco si pot fi asezate in forme create chiar de client.

Pentru mai multe accesorii si informatii, accesati rafturi-vin.ro.