Rasfata-ti prietena cu Senator Wine si Magnolia Spa! (concurs)

Senator Wine, in parteneriat cu Magnolia Spa, organizeaza, in perioada 8 – 19 august, pe pagina de facebook a companiei, un concurs pentru doamnele si domnisoarele amatoare de vin si dornice de un rasfat.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Participantele trebuie sa posteze pe wall-ul Senator Wine o fotografie alaturi de cea mai buna prietena si sa mentioneze de ce le place vinul in general. Cea mai creativa fotografie cu cel mai convingator comentariu, va castiga o sedinta “Friendship massage” ( masaj aromaterapeutic 50′, rasfat al picioarelor prin baie fierbinte) pentru castigatoare si prietena sa, la Magnolia Spa.

Suav de la Senator Wine este prima gama de vinuri dedicata femeilor. Vinurile care compun aceasta gama sunt soiuri aromate, strugurii fiind culesi la supracoacere. Numele gamei ilustreaza caracteristicile vinurilor (delicate, neagresive), facand trimitere in acelasi timp la esenta eternului feminine.

Publicitate

Magnolia Spa din Bucuresti este un spa urban, unde, pe langa grija terapeutilor si experienta ritualurilor spa, oaspetii pot regasi echilibrul intre minte, suflet si corp. Ritualurile Magnolia Spa imbina tehnici de relaxare, masaj terapeutic cu terapii speciale precum reflexoterapie sau Reiki, concepute pentru a revitaliza, tonifia, relaxa, detoxifia sau energiza organismul.