Razvan Macici si noile vinuri de la M1.Crama Atelier, in premiera la Corks Cozy Bar (galerie foto)

Iubitorii vinului si prietenii „cramei mici din crama mare”, M1.Crama Atelier, au avut ocazia sa deguste – in prezenta autorului si impreuna cu acesta – noutatile absolute de la Murfatlar purtand semnatura enologului Razvan Macici, in cadrul unei degustari-eveniment , desfasurata la Corks Cozy Bar (Str Bacani Nr. 1), joi, 18 octombrie.

Publicitate

Astfel, cel mai mare wine-bar din Centrul Vechi al Bucurestiului, ale carui gazde au fost chiar proprietarii, Ruxandra si George Buca Chendi, a devenit neincapator pentru publicul numeros care a participat la eveniment, umplandu-se pana la refuz atat in interior, cat si pe terasa. Pe langa reprezentantii Murfatlar, Cosmin Popescu, Daniel Negrescu, Dan Bundur si Stefanie Binder-Ionescu, dintre cei care au venit sa deguste noile vinuri si sa il felicite pe Razvan Macici, ii amintim pe: Aurelia Visinescu, actionar si creator de vinuri la Domeniile Sahateni, Carmen Savu, proprietar al General Parma Food, dar si horecari, somelieri, retaileri si pasionati ai vinului.

Cupajul alb Arezan format din Feteasca alba + Feteasca regala 2011 si Pinot-ul gris Leat 6500 din 2011, precum si celelalte vinuri de la M1.Crama Atelier au putut fi savurate la pahar, insotite de explicatiile creatorului. Acesta a dezvaluit si cateva surprize pe care le pregateste pentru anul viitor: un Chardonnay in primavara si o Feteasca Neagra in toamna.

Publicitate