Record de participare la Concours Mondial de Bruxelles 2007

Peste 5.730 de vinuri si bauturi alcoolice derivate din 47 de tari vor intra anul acesta in competitia pentru medaliile Concursului Mondial Bruxelles, anunta site-ul oficial al concursului.

Publicitate
Oprisor

Potrivit organizatorilor, anul acesta, juriul format din peste 220 persoane (degustatori, oenologi, sommelieri si reprezentanti mass-media) vor putea degusta vinuri si distilate de vinuri din cele mai renumite tari producatoare din lume, ba chiar si din unele fara vreo mare traditie viticola, precum Filipine, Barbados sau Olanda.
Cea mai importanta competitie internationala de vinuri si produse alcoolice derivate – Concours Mondial de Bruxelles – se va desfasura anul acesta la Maastricht, Olanda, in perioada 28 aprilie-2 mai. Competitia are ca obiective, pe langa evaluarea calitatii vinurilor prezentate in concurs si o importanta componenta comerciala, alaturi de o buna imagine a acestui produs.

In premiera, organizatorii Concursului au anuntat, pentru acest an, incheierea unui parteneriat cu publicatia online Drinks Media Wire (aproximativ 100.000 de utilizatori lunar), pentru popularizarea la nivel global a castigatorilor marilor medalii de aur si a castigatorilor medaliilor de aur.

Publicitate