Recunoastere mondiala pentru Villa Maria

Vinurile Villa Maria (Noua Zeelanda) au castigat 25 de distinctii, dintre care 4 trofee si 2 medalii de aur, la editia de anul acesta a concursului “International Wine Challenge”, manifestare ce s-a desfasurat la Londra, se arata intr-un comunicat al companiei Cramele Halewood. In cadrul aceluiasi concurs, Alastair Maling – Master of Wine, vinificator in cadrul Grupului Villa Maria, a castigat Trofeul pentru Vinificatorul Vinurilor Albe al anului 2007. „Acest Trofeu este un tribut adus echipei de la Villa Maria si, totodata, confirma potentialul pe care Noua Zeelanda il are pentru producerea vinurilor albe de top”, a declarat Maling, la ceremonia de decernare a premiilor.

Publicitate
Domeniul Bogdan

„International Wine Challenge” este considerata una dintre cele mai prestigioase competitii din industria vinului, cu peste 9000 de probe inscrise in acest an.

Potrivit comunicatului companiei Cramele Halewood, producatorul Villa Maria a mai obtinut si Trofeul pentru Cellar Selection Pinot Noir la concursul „International Wine & Spirit 2007″, desfasurat tot la Londra, la inceputul lunii octombrie.

Publicitate
Excursii

Vinurile Villa Maria sunt importate in Romania de catre compania Cramele Halewood.