Reîncep călătoriile pe “continentele gustului” la Vinexpert, cu Chile live cooking & wine show

Marți, 22 septembrie, de la 19.30, The Wine Bistro (Piața Victoriei/Calea Victoriei 155) reia incursiunile în lumea sofisticată a gastronomiei și a vinurilor lumii. “După cele 15 ediții ale show-ului live Continentele Gustului, derulate în sezonul 2014-2015, Vinexpert și Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucătărescu vă invită să sărbătoriți Ziua Națională a statului Chile – unul din “tigrii” vinurilor din Lumea Nouă – în stil exuberant sud-american”, anunță organizatorii.

Publicitate
Ravago

 

Chilean vineyardOaspeții vor fi întâmpinați cu Cocktail Borgona (vin cu fructe exotice lăsate la macerat 24 ore), după care va urma și primul pairing: o selecție de pâinici andine (sopiapillas – cu dovleac, sango – cu jumări chicharrones și dobladitos – picante) cu ulei de măsline extravirgin și cremă balsamică, împreună cu  Misiones de Rengo Sauvignon Blanc. Supa densă cu scoici și creveți Cazuela Marina, servită cu o picătură de ulei de măsline picant, va fi asociată apoi cu Chardonnay Tarapaca Gran Reserva. Puiul sotat cu legume în sos roșu și garnitură de orez, Pollo Arvejado, va fi asortat cu un vin roșu, Misiones de Rengo Carmenere Cuvee, iar Costillas de Chancho (costițe de porc picante, cu cartofi la cuptor și mix de salate) cu Altair Sideral. La final, un tort de ciocolată Zamorano va încheia seara alături de Tara-Pakay.

Publicitate

Ca de obicei, în seara evenimentului, clienții vor beneficia de 20% reducere la vinurile degustate, paharele, carafele și decantoarele Riedel folosite, precum și la produsele de gastronomie din selecția Casei.

Prețul este 150 lei/persoană, iar numărul de locuri fiind limitat sunt recomandate rezervările în avans, la:  0744.481.307, 0740.100.397 sau prin e-mail, la una dintre adresele: sales@vinexpert.ro și victoriei@vinexpert.ro