Relaxare din plin cu 2 sticle de vin in magazinele Halewood !

In perioada 1 mai – 31 iulie in magazinele Halewood The Winery Outlet se desfasoara o campanie de promovare a vinurilor proprii Cramelor Halewood intitulata „Relaxare din plin cu 2 sticle de vin!” Relaxarea nu e data doar de efectul vinului ci in special de marile premii ce constau intr-o vacanta si weekend-uri la pensiunea Rhein Azuga.

Publicitate
Caloian

Pentru a participa la aceasta promotie trebuie ca in perioada campaniei sa se achizitioneze, pe acelasi bon fiscal, minim doua sticle de vin din produsele participante, in urma careia participantul va primi un talon razuibil si potential castigator.

Premiile acordate sunt numeroase si diverse. Exista varianta de castig (instant) in urma razuirii talonului la care premiile sunt cate 2 pahare vin x 200 de premii, cate un tricou polo x 100 de premii, 100 de tirbusoane, 100 de sticle de Prahova Valley Reserve. La aceste premii se adauga marile premii ce constatau intr-o vacanta de 7 zile la pensiunea Rhein Azuga si noua premii a cate un weekend la pensiunea Rhein Azuga.

Publicitate
Caloian

Vinurile care intra in promotie sunt din gama Prahova Valley Reserve – Feteasca Alba, Sauvignon Blanc, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, din gama Prahova Valley Special Reserve – Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Tamaioasa Romaneasca si din gama Prahova Valley spumant – spumantele brut, sec si demisec.

Orasele de desfasurare a promotiilor sunt Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breaza-Nistoresti, Targoviste, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Urlaţi si magaziul online www.winery-outlet.com.

In vederea participarii la extragerea marilor premii, vacanta si weekend-urile la pensiunea Rhein Azuga, talonul castigator sau necastigator, completat si semnat, va fi depus de participant in urna promotiei aflata in magazin. Mai multe detalii, de altfel destul de importante, se regasesc in magazinele retelei Halewood.