RENATUS, un vin „pour les connaisseurs“ (Advertorial)

Daca te poarta pasii la poalele muntilor hercinici, vei fi intampinat de o splendida priveliste, in orice moment al anului ai veni. Aceste locuri incarcate de istorie te vor surprinde la orice pas. Si, daca ai ajuns pe aceste meleaguri, nu rata ocazia de a merge la Alcovin, un loc unde vei fi tratat regeste de catre oameni care chiar stiu ce inseamna un vin bun si cu ce se „mananca“ – la propriu, dar si la figurat. Renatus este mandria celor de la Alcovin, cea mai noua realizare, un vin alb demisec, un cupaj usor baricat, festiv, pretios, remarcandu-se prin tipicitatea Sauvignonului, aromele fine ale Tamaioasei si Muscatului, dar si prin intensitatea Chardonnay-ului. Acest vin are in spatele lui o intreaga poveste, fiind rodul unei vite renascute precum pasarea Phoenix, undeva pe langa satul Carcaliu. Renatus aduna laolalta adierea vantului si arsita soarelui dobrogean stinsa de apele batranului fluviu, Dunarea, in drumul sau spre marea cea mare. Fiecare strop din Renatus, un vin magic, te va duce cu gandul spre lantul celor mai batrani munti, Muntii Macinului.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Si, cum vinului bun ii sta cel mai bine langa bucate alese, Renatus va sta mereu langa mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi de soi. Calitatea incontestabila a lui Renatus a fost dovedita cu ocazia diverselor competitii la care a participat. Chiar inainte de a fi lansat oficial pe piata, Renatus a primit medalia de aur la International Wine Contest Bucharest 2012, tot medalia de aur i-a fost acordata la Viena in cadrul concursului AWC 2012 Vienna, cel mai de prestigiu concurs de vinuri si cel mai de succes din lume, editia din acest an intrand chiar in Cartea Recordurilor prin numarul impresionant de vinuri, 11.514.

Pentru a intelege inca o data ca Renatus este un vin cu adevarat special, e bine de stiut ca este un vin din gama premium, il gasesti doar in locatii selecte, iar numarul de sticle este limitat. In anul 2013 Alcovin Macin va lansa Renatus rosu, asadar povestea continua…

Publicitate
IPPU